Καλωσήρθες στο VOICE SHOP του Sotiria's Voice School

Εδώ θα βρεις τα δημοφιλέστερα online προγράμματα Φωνητικής και Ορθοφωνίας στην Ελλάδα. Μέσα στο πλήρως ανανεωμένο ψηφιακό μας εκπαιδευτικό περιβάλλον μαθαίνεις ό,τι χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τη φωνή σου και να απολαύσεις το τραγούδι.

  • Μεθοδολογία βήμα προς βήμα με εύκολη εκτέλεση και άμεσο αποτέλεσμα στη φωνή σου

  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη τραγουδιού, δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις

  • Σύγχρονο και φιλικό on line εκπαιδευτικό περιβάλλον - Βίντεο με εικόνα και ήχο υψηλής ευκρίνειας

3 STEP SINGING FORMULA©

Εasy to follow μέθοδος-πατέντα για να βγάζεις τα αγαπημένα σου κομμάτια εύκολα και γρήγορα!

Βγάλε τα αγαπημένα σου τραγούδια με την απίστευτη μέθοδο των 3 βημάτων 3stepSF με λίγη μόνο ώρα μελέτης πάνω σε κάθε τραγούδι!

e-VOCAL Training (Level A)

Πρόγραμμα Φωνητικής εξάσκησης με warm ups, θεωρία και ασκήσεις φωνητικής με συνοδεία πιάνου με την μοναδική μεταδοτικότητα της Σωτηρίας

Οι πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ασκήσεις φωνητικής για τακτική φωνητική μελέτη. Αναλυτική επεξήγηση της θεωρίας της φωνητικής.

Meet your Vocal Coach

Σωτηρία Σελήσιου | Sotiria Selisiou

Η Σωτηρία είναι η αγαπημένη δασκάλα φωνητικής του Ελληνικού διαδικτυακού κοινού, γνωστή για την μεταδοτικότητα και την θετική ενέργεια της διδασκαλίας της. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια Φωνητική και Ορθοφωνία και παρέχει συνεδρίες Θεραπευτικής φωνητικής. Συνδυάζοντας την Φωνητική και την ορθοφωνία, με την έρευνα στο πεδίο των ενεργειακών δυνατοτήτων του ήχου της ανθρώπινης φωνής, δημιούργησε το σύστημα της "Νέας Ενεργειακής Φωνητικής και Ορθοφωνίας", καθώς και την πρωτοποριακή μέθοδο "Κούρδισμα Φωνής". Είναι πτυχιούχος Αρμονίας και πτυχιούχος Οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών. Ζει στην Αθήνα και διδάσκει σε μαθητές από όλον τον κόσμο, Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία, Αμερική.
woman singing
  • 2.620.000+

    Views on Youtube

  • 2.500+

    Voice Students

  • 33.400+

    Youtube Subscribers

Watch Intro Video

Ο καλύτερος τρόπος εξάσκησης για να γίνεις τραγουδιστής

by Sotiria Selisiou

“Έλαβα το 3 Step Singing Formula πριν μερικές μέρες και μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι νούμερο#1. Μου αρέσει ο τρόπος που εξηγείται και το προτείνω σίγουρα σε όλους, η Sotiria είναι καταπληκτική. H εξυπηρέτησή της είναι τέλεια και πάντα απαντά στις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ πολύ. ”

Nick Markou | Canada

“Σήμερα αγόρασα το 3 Step Singing Formula. Έχω φτάσει στην ενότητα "Κούρδισμα φωνής" και ομολογώ ότι ήδη έβγαλε τα λεφτά του! Stefanos Tsesmetzis (Μουσικός- επιχειρηματίας) - New York Απίστευτη μεθοδολογία, κάτι που αναζητώ μήνες στο YouTube και δεν το βρίσκω. Σωτηρία, με...έσωσες!"”

Stefanos Tsesmetzis | New York

“Σωτηρία, όνομα και πράγμα! Υπέροχη δασκάλα και άνθρωπος. Δασκάλα που ξέρει πολύ καλά να διεισδύει στον εκάστοτε μαθητή και να φτιάχνει ένα curriculum tailor made. Η καλύτερη στο χώρο -μετά από πολύ ψάξιμο και επιμονή , τη βρήκα. Τι τύχη!”

Marina Dritsa | Αθήνα

“Εξαιρετικό προγραμμα !!! Είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό !!! Τρομερή ιδέα για κάποιον αρχάριο σαν εμένα. Μετά την εκπαίδευση με αυτό το πρόγραμμα, αισθάνθηκα τραγουδιστής !!! Σωτηρία συνέχισε αυτή την απίστευτη δουλειά, που κάνεις.”

Dimitris Kaklias | Αθήνα

“Η μέθοδος της Σωτηρίας και ο τρόπος με τον οποίο διδάσκεται φέρνουν αρκετά γρήγορα αποτελέσματα. Η ουσία είναι ότι γίνεται άμεσα κατανοητό το πως λειτουργεί το μουσικό όργανο που λέγεται "φωνή", τι διαύλους ακολουθεί ο ήχος μέσα στο σώμα μας και πως αυτοί αξιοποιούνται ώστε η φωνή μας να ακούγεται γεμάτη, σωστή, και να προσφέρει ευχαρίστηση στον ακροατή.”

Giorgos Papaziakas | Θάσος

“Σωτηρία, μια υπέρλαμπρη παρουσία! Έχει έναν απίστευτο συνδυασμό που σπάνια βρίσκεις: Γνώση, Αγάπη, Μεράκι, Επικοινωνία, Μέθοδοι, Αντίληψη, Καινοτομία. Πραγματικά ο,τι και να "πω" θα είναι λίγο, είμαι ευγνώμων για όλη τη γνώση που απλόχερα προσφέρει! Κατάφερε να "ξεκλειδώσει" πλευρές που δεν ήξερα οτι έχω και το ταξίδι συνεχίζεται...”

Anastasia Kokori | Λονδίνο

“Αγαπητή μου Σωτηρία σ' ευχαριστώ πολύ για τις ώρες που μου αφιέρωσες στα μαθήματα φωνητικής. Θυμάμαι που δε μπορούσα να πετύχω μία νότα. Και με τη μέθοδό σου, το 3 step s.f. κατάφερα μετά από κάποιο διάστημα να τραγουδώ αξιοπρεπώς. Σ ευχαριστώ πολύ!!”

Panayiotis Stravakos | Αθήνα

“Σωτηρία, Ευχαριστώ που με έμαθες να τραγουδάω και να ελέγχω την φωνή μου... Η μέθοδος σου, 3 step singing formula είναι απλή,κατανοητή και τέρμα αποτελεσματική. Σ'ευχαριστώ που μέσα από αυτή την μέθοδο και τα μαθήματα κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα!! Σ αγαπώ”

Eleftheria Fotopoulou | Germany

“Το 3 step Singing Formula Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος! Το έχω τώρα τρεις εβδομάδες και με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έπεσε στα χέρια μου. Μία καταπληκτική μέθοδος από έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Σε εκτιμώ αφάνταστα Σωτηρία!!!! Σαν δασκάλα και σαν άνθρωπο σε ευχαριστώ!!!”

Nick Karapanagiotis | Australia

“Ομορφιά στο λόγο, θέληση για μεταλαμπάδευση γνώσεων, συσσωρευμένη φωνητική εμπειρία και σοφία. Είσαι μία ολοκληρωμένη δασκάλα, άξια θαυμασμού, σ' αγαπώ!”

Giannis Chantzoglou

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • Λειτουργεί το online voice course χωρίς την παρουσία δασκάλου;

    Ναι, οπωσδήποτε! Διότι όλα τα online voice course του Sotiria’s Voice School είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν χωρίς δάσκαλο! Ή για να το πούμε ακριβέστερα για να δουλεύουν με τον δάσκαλο μέσα στο βίντεο! (Στην προκειμένη περίπτωση με την δασκάλα.) Ειδικά μέσα στο 3 Step Singing Formula, περιλαμβάνεται η διαδικασία αυτό-αξιολόγησης του μαθητή με τα ακριβή βήματα που πρέπει να κάνει για να προχωρήσει σωστά στη μελέτη του.

  • Ποια τα πλεονεκτήματα του οnline voice course σε σύγκριση με τα ατομικά online μαθήματα (ιδιαίτερα);

    1) Η φύση των μαθημάτων φωνητικής επιβάλλει την συνεχή επανάληψη των ασκήσεων φωνητικής. Με το online course έχεις την ευχέρεια να κάνεις όσες επαναλήψεις θέλεις χωρίς την ανάγκη να πληρώνεις κάθε φορά για ιδιαίτερο μάθημα. 2) Και το καλύτερο! Με την αγορά του online course αποκτάς πρόσβαση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ UPDATES των μεθόδων δηλαδή σε όλες τις ενημερώσεις και τις αναβαθμίσεις του κάθε προγράμματος, χωρίς να ξαναπληρώσεις τίποτα ποτέ ξανά! Στην περίπτωση των ατομικών ιδιαιτέρων μαθημάτων αυτό δεν ισχύει. Πρέπει να παρακολουθήσεις τα νέα μαθήματα πληρώνοντας επιπλέον δίδακτρα για να διδαχθείς τα νέα στοιχεία των μεθόδων.

  • Πως συνδέομαι στο Πρόγραμμα;

    1) πατήστε "Σύνδεση"/ "sign in" πάνω δεξιά 2) δώστε τα στοιχεία σας για είσοδο στο πρόγραμμα: «mail»: αυτό με την οποίο είχατε εγγραφεί αρχικά «Κωδικός πρόσβασης»: αυτόν που είχατε βάλει αρχικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, οποιαδήποτε στιγμή, απλά πατήστε «Ξέχασα τον κωδικό μου» και θα σας οδηγήσει για να δημιουργήσετε νέο κωδικό. 3) Στην φόρμα σύνδεσης τσεκάρετε το τετραγωνάκι «Να με θυμάσαι» για να μην χρειάζεται να βάζετε κάθε φορά τα στοιχεία σας. TIP: Αποθηκεύστε την σελίδα στον Browser (Mozilla, Chrome …) για γρήγορη πρόσβαση.

Για ό,τι νεότερο

σε εκπαιδευτικό υλικό και προσφορές γράψε το μέιλ σου εδώ

Ευχαριστούμε